4D RAMALAN

NOMBOR 4D


Blog ini khas untuk membantu kaki nombor 4D untuk mendapatkan semaksimum mungkin ketepatan nombor ramalan. Ianya menggunakan teknik dan kaedah pengiraan matematik, statistik, secara metafizik, pengalaman serta formula khusus yang kami ada. 


Tujuan kami supaya semua kaki 4D tidak menggunakan segala sumber yang khurafat serta boleh memesongkan aqidah seperti "ngankung" serta tidak berjudi secara membabi buta atau sia-sia kerana impaknya bukan sekadar menjejaskan diri sendiri malahan akan membabitkan institusi keluarga dan negara.

Sebagai permulaan dalam tempoh percubaan 1 ke 3 bulan ini iaitu dari 1 Januari 2011 ke 1 Mac 2011, pihak kami tidak mengenakan apa-apa bayaran terhadap perkhidmatan pengiraan yang diberi, dengan syarat anda perlu mengemailkan tajuk email " Saya mahu Nombor " ke kiraannombor@gmail.com tetapi, sekiranya anda kena nombor yang diberi, pihak kami mengalu-alukan sumbangan minimum sebanyak RM2 sebagai tanda penghargaan anda kepada kami.

Selepas 3 bulan tempoh percubaan selesai, mereka yang telah mengemailkan tajuk " saya mahu nombor " ke email saya serta meninggalkan butiran nama, alamat dan no. telefon secara automatik mereka itu telah menjadi ahli kami. Setiap kali race, kami hanya mengenakan cas RM1 sahaja kepada setiap ahli kami.

Kepada mereka yang bukan ahli kami, RM2 akan dikenakan untuk setiap nombor yang diminta.

Peratusan untuk memenangi cabuatan Nombor Ramalan dengan kami adalah 70% ke 100% iaitu satu nilai peratusan yang sangat tinggi.

Anda digalakan untuk melihat laman blog ini setiap kali hari yang mempunyai cabuatan kerana dalam tempoh 3 bulan percubaan ini, nombor yang diramalkan akan dipamirkan di blog ini untuk setiap kali cabuatan dan selepas itu, hanya yang membayar sahaja yang akan menerima nombor ramalan semasa secara sms atau email.Nombor ramalan akan dipamirkan di blog ini setelah keputusan cabutan pada hari berikut telah keluar.

Dalam tempoh percubaan ini juga hanya nombor ramalan untuk syarikat magnum sahaja yang akan di pamirkan kerana dengan menggunakan formula yang ada, nombor ramalan syarikat magnum paling mudah diramalkan dan bersesuaian dengan formula yang ada.Peringatan !!!


Pihak kami tidak akan bertanggungjawab dengan sebarang kerugian yang anda alami.